ΣΤΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ, ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΟ MAIL :praktorwnvima@gmail.com
ΔΥΝΑΜΩΣΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ BLOG ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ
(Αν κάποιος ενοχλείται απο τις αναρτήσεις μας μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας)

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Kαθημερινά κλείνει ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ...

 
Το δίκτυο των πρακτορείων μέρα με την μέρα μειώνεται  αισθητά μάλιστα υπολογίζεται ότι ένα πρακτορείο καθημερινά κλείνει.
Το δίκτυο που αριθμούσε 5500 πρακτορεία αυτή την στιγμή δεν ξεπερνά τα 4400 πρακτορεία,υπολογίζεται τους επομένους μήνες αν συνεχίσει η πτώση στους τζίρους των πρακτορείων τα πρακτορεία θα μειωθούν περίπου στα 2500 δηλαδή στα μισά.
Οι λόγοι που οδηγούν τα πρακτορεία να κλείνουν είναι φυσικά η οικονομική κρίση που κάνει τους πελάτες να λιγοστεύουν, μία άλλη πληγή είναι και ο παράνομος στοιχηματισμός που χιλιάδες ευρώ καθημερινά παίζονται είτε στο διαδίκτυο είτε στους παράνομους μπουκ αν και περιμέναμε με το νέο νομοσχέδιο να υπάρχει μείωση η εξάλειψη αυτών των φαινομένων εντούτοις οι παράνομοι συνεχίζουν να κάνουν το παιχνίδι τους σε βάρος των πρακτόρων αλλά και του ελληνικού δημοσίου πλήττοντας ταυτόχρονος και όλο τον ελληνικό λαό καθώς όλα αυτά τα χρήματα δεν ανακυκλώνονται στην Ελλάδα αλλά φεύγουν στο εξωτερικό  επίσης  τα πρακτορεία  υποφέρουν απο  τα αβάσταχτα έξοδα  που τα τελευταία χρόνια έχουν πολλαπλασιαστεί.
Εδώ αξίζει να αναφέρουμε ότι η ομοσπονδία έχοντας αντιλήφθη το πρόβληματα που έχουν οι πράκτορες καθημερινά δίνει μάχη για να βρει λύση για την μείωση των εξόδων  και μάλιστα έχει καταφέρει μετά από μεγάλο κόπο να μειώσει σε λιγότερο από το μισό την on line σύνδεση.
Μετά από επαφές που είχαμε με μέλη της ομοσπονδίας μας ανέφεραν ότι συνεχώς προσπαθούν να βρουν λύσεις για την μείωση των εξόδων και μάλιστα αρκετά σύντομα ίσως γίνουν και άλλες συμφωνίες που θα ελαφρύνουν τους πράκτορες.

5 σχόλια:

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ - ΣΕΠΠΠ ΓΕΩΡΓΙΟΥ είπε...

ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΑΛΛΑ

Ανώνυμος είπε...

esi kirie gworgiou den eleges oti telika plirwses ligotero?

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ - ΣΕΠΠΠ ΓΕΩΡΓΙΟΥ είπε...

ναι πληρωσα λιγοτερα κατα 17.500 ευρω και τι εγινε ?
επομενη χρονια δεν υπαρχει ?

το ζορι τελειωσε σε ΕΚΕΙΝΗ την χρονια ?

Ανώνυμος είπε...

ε κατσε ρε συναδελφε φετος πληρωσες 17,500 λιγοτερα και κλαιγεσαι? οτι εκανες φετος θα κανεις και του χρονου

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ - ΣΕΠΠΠ ΓΕΩΡΓΙΟΥ είπε...

μακαρι να ηταν ετσι καθε χρονια .
το συστημα για του χρονου αλλαξε .
καθε νεο ετος και νεα πατατα ...

Δημοσίευση σχολίου

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ (Υποβολή σχολίου ως:) ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ ΤΟ (Όνομα/Διεύθυνση URL) ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΚΕΝΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ (Διεύθυνση URL) .
"Παρακαλώ να είσαστε κόσμιοι στα σχόλια σας"